MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

#Outside in - Sfeervol

453 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Outside in - Sfeervol


clip_image001(766).jpg

clip_image003(72).jpg

De felgroene, kleinbloemige chrysant is een ware eyecatcher in deze creatie met Zamioculcas en siergras. Het speelse boeket heeft een vrolijke uitstraling, mede door het gebruik van de verschillende tinten groen. 

De krachtige, paarse bolvormige bloem van Allium heeft al zo’n enorme uitstraling; eigenlijk hoeft daar niks meer bij. Samen in een goede vaas vormen zij een stevig statement. De foto spreekt voor zichzelf: compleet, in al zijn eenvoud.

clip_image005(32).jpg

clip_image007(17).jpg

Zijn het chrysanten of zijn het margrieten? Het is toch echt een enorme bos witte chrysanten met vrolijke gele hartjes, stevig omhelsd door wat takken siergras. De natuurprint op de verpakking maakt het geheel af. Zo’n gezellige bos neem je graag mee naar huis!

Neem een stevige vaas, een bos gele Gladiolen en wat strelitziablad: het resultaat is een robuust boeket dat er echt staat. De vrolijke combinatie van de groene vaas en de gele bloemen maken dit plaatje een feest voor het oog.

clip_image009(17).jpg

 

Zantedeschia en Zamioculcas in een innige omhelzing. Hoe kunstzinnig kan de natuur zijn? De verschillende tinten en vormen van het arrangement halen het beste in elkaar naar boven. Een verrassende manier van presenteren die aan eeuwenoude producten een nieuwe uitstraling geeft.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen