MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Tribu - Meer en meer sofa's op het terras

1406 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Een duidelijke trend in vrijetijdsmeubelen is meer sofa’s op het terras. Als Belgisch designmerk brengt TRIBÙ alle luxe en comfort van binnen naar buiten. Keuze te over voor wie graag languit geniet. Ook nieuwkomer NATAL ALU SOFA lost alle verwachtingen moeiteloos in.

TRIBÙ brengt royale ontspanning met nieuwe 'NATAL ALU SOFA'

tribu natal sofa.jpg

1. Nieuw: NATAL ALU SOFA by Wim & Bob Segers


Het ontwerp van NATAL ALU SOFA is getekend door vaste vormgever Wim Segers en nieuwkomer zoon Bob. De vormgeving is typisch TRIBÙ: een subtiel frame met mooie, gebogen armleuningen. Het frame contrasteert knap met het volume van de kussens. Het aluminium frame is bespannen met een vlechtwerk van brede banden in textileen. Dit frame vormt de drager voor de zit- en rugkussens. Ook zonder kussens ziet de sofa er trouwens erg fraai uit. Je kan dus gerust de kussens binnenhalen en blijven genieten van mooi design. NATAL ALU SOFA staat voor royaal comfort. De sofa is er in verschillende afmetingen, zodat je jouw perfecte loungeplek op maat kan creëren: van een enkele armchair (117 cm breed) tot een indrukwekkende hoeksofa (370 cm lang). Nu alleen nog kiezen uit strak wit of warm earth brown…

tribu natal alu sofa.jpg
NATAL ALU SOFA

Materiaal: frame: gepoedercoated aluminium met steunbanden voor de kussens in weerbestendig textileen

Kleuren:

  • frame: wit frame met witte banden en earth brown frame met earth brown banden
  • kussens: beschikbaar in verschillende types en kleuren stof, Skai® en outdoor leder

 

2. Nog meer outdoor sofa's van TRIBÙ

tribu mirte sofa.jpg
MIRTE SOFA by Wim & Bob Segers

De Mirthe Sofa is een slim staaltje van exclusief design. Extra dikke uv- en waterbestendige kussens worden op hun plaats gehouden door subtiele, witgelakte aluminium schelpen. Stel je eigen concept samen met de drie basiselementen, een 1-zit, een hoekelement en een poef. Voor de kussens heb je de keuze uit wit, uv-bestendig, nautic Skai®, dat gebruikt wordt op jachten, of een nautische stof in de kleuren ‘silver’ of ‘stone’. Dankzij een speciale coating aan de achterkant van de stof kan water niet doordringen in de kussens. Zo hoef je ze niet binnen te halen bij een regenbui. De vulling van de kussens heeft bovendien een open celstructuur, waardoor lucht vrij kan circuleren, en de stof en Skai® zijn bestand tegen vlekken, schimmelvorming, chloor en zout water.

Materiaal: gepoedercoat aluminium

Kleuren:

  • frame: wit
  • kussens*: beschikbaar in verschillende types en kleuren stof en Skai®

tribu_pure_sofa.jpg
PURE SOFA by Andrei Munteanu

De PURE SOFA is al langer geliefd als designsofa: pure eenvoud en elegantie, ontdaan van alle overtollige elementen, design herleid tot de essentie. De nieuwe onweerstaanbare ‘Casual’-kussens maken het comfort compleet. Dankzij een speciale vulling zijn ze ultrazacht en zak je er als het ware in weg…

Materiaal :Indonesische plantageteak

Kleuren:

  • frame: teak
  • kussens: beschikbaar in verschillende types en kleuren stof, Skai® en outdoor leder
     

tribu_terra_sofa.jpg
TERRA SOFA by Bram Bollen

De dunne geometrische lijnen, gecombineerd met de natuurlijke uitstraling van het Canax®-materiaal, maken van deze sofa een tijdloos meubel dat in vele stijlen past. De combinaties die je met de TERRA SOFA kan maken, zijn bovendien eindeloos, van een daybed met een 1-zit en poef tot een grote hoeksofa. Hoe je het ook draait of keert, TERRA SOFA staat voor loungen in maximaal comfort!

Materiaal: Canax® met natuurlijk hennep

Kleuren:

  • frame: silkgrey
  • kussens: beschikbaar in verschillende types en kleuren stof, Skai® en outdoor leder

 

Lees ook: 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen