MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Tubtrugs: kleurige duivel-doet-al

4065 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Ze zijn van kleurige, flexibele kunststof gemaakt en je kan ze letterlijk voor alles inschakelen: de Tubtrugs zijn groot in eenvoud. Slim bedacht, hip, handig en nog mooi op de koop toe.

Is het een emmer, een voederbak, een groentebak, een hondenmand, een tuinmand, een boodschappenmand, een strandmand, een krantenbak, een houtmand of een niet te definiëren kleurig designobject? Het is alles tegelijk. Kortom, een Tubtrug. Door zijn eenvoud en zijn hippe kleuren kan je hem gerust beschouwen als een democratisch designobject. Heb je plaats tekort, wil je iets kwijt: gebruik een Tubtrug en opgeruimd staat netjes. Met het deksel erbij kan je de inhoud van de Tubtrug beschermen tegen stof, zon of water. Wat vochtig is, blijft vochtig; wat droog is, blijft droog en proper. De deksels zijn afzonderlijk verkrijgbaar in 7 kleuren: groen, geel, rood, oranje, blauw, roze en paars. Dit laat toe te spelen met kleuren en zo je eigen originele Tubtrug met deksel samen te stellen. Dit seizoen wordt de familie uitgebreid met nieuwe kleuren en modellen.

Milieuvriendelijk materiaal

De Tubtrugs zijn niet alleen praktisch en mooi, ze zijn nog ecologisch op de koop toe. Ze zijn immers gemaakt van kunststof die vorst- en UV-bestendig is en dus in alle klimaten kan gebruikt worden. Geen wonder dat de Tubtrugs een wereldwijd succes zijn. De keuze van de kleuren is niet alleen bepaald door een esthetisch gevoel, maar ook door ecologische motieven. De kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, grijs, bruin, paars, roze en lichtblauw, lichtgeel en lichtgroen kunnen bekomen worden met recyclagemateriaal, zonder toevoeging van nieuwe plastic, wat goed is voor de natuur.

Flexibel en onderhoudsvriendelijk

Het flexibel materiaal maakt de Tubtrugs steviger – harde plastic riskeert vlugger te barsten – en ook praktischer. De Tubtrugs kunnen tot een boodschappenmand samen geplooid worden zodat je de beide handgrepen in één hand kan vasthouden. Op die manier zijn ze ook handig om water over te gieten omdat je een gootje kan vormen. Kan de koffer van de wagen net niet dicht, dan plooit de Tubtrug zich wel naar de wensen van de kofferdeur, wat niet kan bij een harde plastic box.   De Tubtrugs zijn gemakkelijk in onderhoud: even spoelen met water en ze zijn weer klaar voor de volgende opdracht.

Nieuw: klein laag model

Dit seizoen wordt de collectie Tubtrugs uitgebreid met de “small shallow” een model van 16 cm hoog in plaats van de gebruikelijke 30 cm. Het is het kleine zusje van het grote shallow model dat vorig seizoen gelanceerd is. De lage modellen zijn al even veelzijdig als hun hoge collega’s en kunnen voor nog specifiekere toepassingen gebruikt worden. Zo kan het groot model als zandbank gebruikt worden of als mengbak voor potgrond, als voederbak of zelfs als hondenmand. Het kleiner model is perfect als kattenmand, als teiltje om je lingerie in te wassen, als spoelbak voor je groenten of als drinkbak voor de dieren.

“Translucent” versie voor een berijmd effect

Deze zomer is transparant de mode. Dat Tubtrugs een hip merk is, merk je aan de nieuwe “translucent” modellen die lichtjes doorzichtig zijn en zo een berijmd effect krijgen. Subtiel en heel design.

Met de Tubtrug naar het strand

Voor een vakantie of een dagje aan zee is de Tubtrug de ideale metgezel om al je strandspullen in op te bergen en te transporteren, van schopjes en vormpjes tot vliegende draken en strandmatten of –lakens. Het voordeel is dat je met twee je hele strand hebben- en houden moeiteloos kan dragen dankzij de twee oren en dat je wagen of flat niet vol strooit met zandkorrels.

Duurzaam maar niet duur

De Tubtrugs zijn heel veelzijdig en esthetisch en gaan lang mee. En toch zijn ze heel budgetvriendelijk. Wie er ooit eentje kocht, wil er meer.

 

www.polet.be

www.tubtrugs.com

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen