MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Van ligbed tot zithoek - JOLI

1738 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Wie ‘genieten’ centraal stelt deze zomer, zit goed bij Joli. Zitten mag je in dit geval letterlijk nemen. Je mag er ook liggen van maken. Want het nieuwste ontwerp van het Belgische meubellabel is een ligbed. Of toch niet helemaal, want met behulp van enkele accessoires tover je het ligbed om tot een outdoorzithoek. Je merkt het: Joli is helemaal klaar voor het zomerseizoen!

joli_rolbloc.jpg

 

Het ligbed Rolbloc is een kameleon als het op zitten en liggen aankomt. Tom De Vrieze tekende voor Joli een ligbed dat je in een oogwenk tot een outdoorzithoek omvormt. In het frame van geborsteld inox zitten 2 wieltjes discreet ingewerkt.  Die zorgen ervoor dat je niet hoeft te sleuren of de terrasvloer beschadigt bij het verplaatsen van het ligbed. Op het frame is een stevig doek van weerbestendig en sneldrogend textyleen bevestigd. Het ligbed Rolbloc meet 210 x 70 cm en is daarmee 10 cm langer en breder dan gemiddeld. Dankzij de royale afmetingen biedt het ligbed voldoende ruimte om comfortabel te liggen met je armen naast je. Ook je voeten hebben voldoende plaats, zelfs  wanneer de rugleuning omhoog staat. Lig je graag goed ondersteund en toch zacht, dan zijn de kussens ‘skin’ iets voor jou. Ze zijn verkrijgbaar in 6 kleuren met een satijnglans.

De ruime afmetingen en de specifieke constructie van het ligbed verschaffen extra stevigheid en stabiliteit, en maken het mogelijk om het eenpersoonsligbed om te vormen tot een zitbank voor 3 volwassenen.

Van ligbed naar outdoorzithoek? In een wip gefikst!  In het frame zijn speciale houders voorzien om de beugels voor de arm- en rugleuningen te bevestigen. Vervolgens schuif je de 14 cm dikke kussens over de beugels, de beugels in de houders en klaar is Kees. Voor wie houdt van een extra steuntje in de rug zijn er lendensteunen voorzien. Met 2 Rolbloc-ligbedden creëer je in een mum van tijd een outdoorzithoek voor minstens 6 personen. Qua opstelling kan je verschillende kanten uit: de 2 zitbanken tegenover elkaar, een hoekopstelling, een ultralange zitbank of een zitbank met chaise longue. Door te variëren met de plaats van de rugleuningen op de zitbanken maak je leuke zitcombinaties. Voor de kussens van de zitbank heb je keuze uit 2 uitvoeringen: nautic skai of  sunbrella.  Nautic skai is een glad aanvoelend, weerbestendig kunstleder, beschikbaar in 5 kleuren. Ook het grovere materiaal sunbrella, beschikbaar in 3 kleuren, is bestand tegen weer en wind.

De aanbevolen verkoopprijs van het ligbed Rolbloc en een set van 3 kussens begint respectievelijk vanaf 1.835 en 845 euro, btw incl. Voor meer informatie over het ligbed Rolbloc en de mogelijkheden voor ombouw tot een outdoorzithoek of een verkooppunt in je buurt kan je surfen naar www.joli.be.

joli_rolbloc_1.jpg

 

Lees ook: 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen