Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Wintercollectie bij D M

DE WINTER IN AL ZIJN VORMEN

Het binnengevoel is terug. Het huis wordt weer de centrale plek waar het leven zich ontvouwt in al z'n gulheid en intimiteit. De nieuwe wintercollectie van D&M vult dat winterse thuisgevoel in met vazen, potten, kommen, manden, theelichtjes, tafelgerief en mooie stoffen waarin eclatante vormen en kleuren worden afgewisseld met rustige, tijdloze decoratie-elementen en -tinten waarin de belofte van een feestelijk seizoen volop aanwezig is.• NOELLE

DM NOELLE.jpg

Keramiste Noëlle Oboussier is een artieste waarmee men zich graag vereenzelvigt bij D&M. De spontaniteit waarmee ze deze nieuwe creaties vorm gaf, is nog maar eens het bewijs van haar unieke klasse. De minivaasjes met hun natuurlijke matte buitenkant en geglazuurde binnenkant vormen een aardewerkboeket op zich. De grote, vierkante vazen zijn er een al even fraai verlengstuk van.

 


• FESTIVE

DM FESTIVE.jpg

Theelichtjes in een feestelijk kleedje van geweven, natuurlijke, transparante stoffen, handmatig vervaardigd uit verschillend plantenmateriaal. Een stralend voorbeeld van 'groene' artisanale cultuur. Elk theelichthoudertje is een uniek stuk. Verkrijgbaar in bruin, crème, taupe en grijs. Of: hoe ecologie en decoratie elkaar moeiteloos vinden.


• ENCHANTED

DM ENCHANTED.jpg

Geweven manden, matten, meubelen... Ze geven je interieur of terras een natuurlijke look. Voor het maken van deze producten worden verschillende natuurlijke materialen gebruikt. Zeegras, geoogst aan rivieroevers of ontwikkeld op het platteland, is een ideaal materiaal voor het maken van deze producten. Voordat het zeegras geweven wordt, wordt het gedroogd en gebundeld. Ook Rotan, een tropische liaansoort, wordt vaak gebruikt om dergelijke producten te maken. De rotanstammen worden afgesneden, gedroogd en gesplitst om dan geweven te worden tot producten met een echte romantische look. Het oogsten van oudere palmbladerren heeft geel wat voordelen. De bomen blijven er gezond door, wat op zijn beurt zorgt voor een beter ecoklimaat. De oude bladeren worden gedroogd en gesplitst om er dan leuke gebruiksvoorwerpen van te maken.


• SIMPLICITY

DM SIMPLICITY.jpg

Een porseleinen servies van China Bone, met matte buitenkant, geglazuurde binnenkant en afgewerkt met een oneffen randje. Meer is niet nodig om de gezinstafel te restylen tot een feesttafel waar alles klopt. Borden, kommen, bekers en theelichtjes zorgen voor een frisse, trendy sfeer, elke keer opnieuw. Daarbij is het servies vaatwas-, oven- en microwave-bestendig.


• MUMU

DM MUMU.jpg

Een mooie uitbreiding van de Wooly-collectie: deze fraaie, grof gebreide wollen sierkussens. Zacht van nature (55% mohair en 45% acryl) en beschikbaar in de kleuren groen, bruin, taupe, grijs, naturel, zwart en rood. Naar hartenlust te combineren met de andzere textielproducten uit de D&M fabrics-wintercollectie. Deze winter wordt 'die van de kussens'.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen