MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Zenturo totaalconcept van Betafence

1189 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Met Zenturo® lanceerde Betafence een uniek tuinpaneel. De hoogstaande kwaliteit van de Bekafor-panelen gecombineerd met een innovatief design, in te vullen volgens persoonlijke smaak en in harmonie met de omgeving.  Zenturo® als universele oplossing voor talloze toepassingen: alleenstaand paneel, pixelafrastering, afrastering voor het creëren van privacy, raster voor klimplanten en alternatief voor decoratieve schanskorven.

Het succesverhaal krijgt nu een vervolg. Betafence voegde nog enkele verrassende hoofdstukken toe. De plot mag er zijn: Zenturo® is het nieuwe designconcept voor een modulair en geïndividualiseerd omheiningsgeheel.

Diverse componenten, één geheel. 

Zenturo® vormt één geheel met de tuin, élke tuin. Dat is te danken aan de 1001 toepassingen en invulmogelijkheden die het innovatieve tuinpaneel biedt. De recente ontwikkeling van drie gloednieuwe systeemcomponenten creëert nu nog meer vrijheid: het Zenturo® paalsysteem voor gevulde wand,  het Zenturo® Super paneel en de Zenturo® draaipoorten. 

Het resultaat klopt: een designconcept dat áf is, van aan de poort, over het terras tot in het kleinste hoekje van de tuin. Voor de omheining van grote en minder grote tuinen.  

Super!

Met Zenturo® Super brengt Betafence een nieuw paneel met smallere mazen, ideaal voor een grotere variatie én kleinere vullingen bij gebruik als gevulde wand. Extra veiligheidstroef: de smalle mazen voorkomen overklimmen.

Het Zenturo® Super draadpaneel is gelast uit ronde, vooraf verzinkte draden en kreeg daarna een polyester coating met stevige adhesielaag. Dubbele, alternerende horizontale draden creëren nog meer stevigheid. Zenturo® Super is er met maasafmetingen van 100 x 50 mm en van 50 x 50 mm. Het paneel (breedte 2005 mm) is uit voorraad standaard verkrijgbaar in metallic antracietgrijs in twee hoogtes (1705 en 2005 mm), maar kan uiteraard ook worden besteld in andere RAL- en structuur gecoate kleuren. Zenturo® Super kan worden geplaatst met de vertrouwde Betafence-paalsystemen Bekaclip en Bekafor Click, maar …

Sterk! 

… speciaal voor de installatie van Zenturo® panelen als gevulde wand ontwikkelde Betafence het Zenturo® paalsysteem met spinklemmen. De in- en uitwendig verzinkte paal is een rechthoekige buis met dwarsdoorsnede van 120 op 40 mm. De afrasteringspanelen  - zowel de klassieke Zenturo® als de nieuwe Zenturo® Super -  kunnen eenvoudig bevestigd worden aan de palen door de metalen spinklemmen in de voorziene inserts op de paal te schroeven. Elke paal is voorzien van een plastic paaldop. Dit paalconcept en bevestigingssysteem is de perfecte basis voor een gevulde wand met ruimte voor persoonlijke toets. Toch is nog één extra component onmisbaar. Om te voorkomen dat de panelen door het gewicht van de vulling op termijn zouden gaan bolstaan, ontwikkelde Betafence specifieke afstandshouders in Zincalu® Super gecoate staaldraad. Met een lus aan de ene en een haak aan de andere kant worden beide panelen van de gevulde wand stabiel samengehouden op de afstand die u bepaalt. Zenturo® panelen en palen, het zijn de elementaire onderdelen voor een hedendaagse afrastering of gevulde wand, maar …

Systeem! 

… Betafence werkte het concept nog verder uit. De Zenturo® draaipoort is hét perfecte sluitstuk van de omheining. Een Zenturo® draadpaneel gelast in een poortkader van Betafence signatuur. Met twee Bekaclippoortpalen met paaldop. Poorttoebehoren als slot, krukken, slotaanslag en scharnieren maken deel uit van een volledig nieuw concept, gefocust op kwaliteit, veiligheid en design. De discrete aanwezigheid van het roestvrije slot geïntegreerd in het kader en met veiligheidsverankeringssysteem, is daarvan een representatief voorbeeld. Een Zenturo® poort kan eventueel naar individuele smaak ingevuld worden, in lijn met het design van de afrastering of net helemaal anders. De combinaties met pixels zijn eindeloos. De Zenturo® draaipoorten worden aangeboden in verschillende hoogtes, met één (enkele) of twee (dubbele) poortvleugels. Ze zijn combineerbaar met Zenturo® standaard- en met Zenturo® Super panelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen