Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Nieuwe aanwinsten perkplanten 2015

 Blog  •  Gemaakt op: 10 Mei 2015

Na de tuinaanleg van vorig jaar waren er een aantal plekken nog wel wat leeg. Ten eerste was er de border naast de achterdeur, waar nog niets stond en vorig jaar de aardappelplanten in pot hadden gestaan. Hier hebben we een klimhortensia geplant, met een Skimmia, wat nieuwe anemones en wat pollen Campanula. 

De lange border links had duidelijk het grootste deel 'oude' tuinaarde gekregen en was te compact geworden, waardoor er veel lege plekken waren tegen de muur aan. Ook stond er een niet zo mooie buxus en die is vervangen door een fuchsia. De variant hiervan weet ik eigenlijk niet, want we hebben ooit stiekem een paar stekjes meegenomen uit Ierland. Als hij straks bloeit zal ik wel eens een foto hier delen, misschien herkent iemand hem. Van mijn schoonmoeder heb ik een Dahlia gekregen, waarvan ik hoop dat hij het goed gaat doen hier.

 

Alle notities

Reageer