MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het plaatsen van een tuinhuis

 Taak  •  Gemaakt op: 17 Okt 2015

Het plaatsen van een tuinhuis is nog een heel karwei. De plaats hebben we bepaald en wordt aan de zijtuin geplaatst. Er moet een grote boom weg en de heg het wordt groot  2 huisjes en in het midden een open gedeelte in totaal 9 meters 3 meter de andere boom kan blijven staan een stuk wortel en takken moeten dan verwijderd worden maar dit is niet veel.

dit is de bewuste boom die weg moet

 

 

Alle notities

2 reacties

  • Nelleke V. Nelleke V. We hebben vorig jaar een zelfde karwei gehad. Het verwijderen van de boomwortels hebben we uitbesteed aan een grondverzetbedrijf. Die heeft met een schobbenfrees de wortels in de grond vermalen. Ons tuinhuis 3x3 heeft een overkapping van 3x3. We hebben er afgelopen zomer al veel plezier van gehad. Twee weekenden geleden was het al wat kouder maar wel zonnig. toen zat in onder de overkapping nog helemaal weg te smelten, zo beschut is het. Succes met de klus en veel plezier van het tuinhuis!
    Vrijdag 23 Oktober 2015 om 11:27
  • Ine S. Ine S. Dank je wel voor je reactie heerlijk zo,n overkapping onze boomwortel zit er nog daar komt een dichte tafel overheen
    Woensdag 28 Oktober 2015 om 20:12