Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Kippenhok op knappen

 Blog  •  Gemaakt op: 13 Dec 2015

Als het weer zo zacht blijft, probeer ik een begin te maken aan het kippenhok. Ik heb er een staan maar niet in gebruik en wil deze volgend jaar gaan gebruiken.

alleen nog op zoek naar een leuk kleurtje. Vindt de huidige kleur niet mooi, en hou er wel van om wat kleur in de tuin te hebben het hele jaar door.

nu alleen kijken hoe ik het dak ga doen dat is kapot en die ruimte wil ik gaan gebruiken voor planten of iets dergelijks. Het hok ziet er niet meer zo mooi uit als op de foto

 

 

 

Alle notities

7 reacties

  • Evelien Evelien succes!!
    Dinsdag 15 December 2015 om 10:04
  • Kiki B. Kiki B. Hoi Evelien, op deze site staan de Zweedse kleuren, ook heel geschikt voor een kippenhok. Zie http://www.moosefarg.nl/kleure.... Het dak, loopt dat schuin?
    Dinsdag 15 December 2015 om 17:42
  • Eveline K. Eveline K. Kuiken hok dat ik vroeger had was noorwegen rood, heel mooi, maar wil juist de pastel tint op, ben al het een en ander aan kleur tegen gekomen, dak loop iets schuin af, kreeg een fotos van een collega door waar op het dak een kruiden tuin was gemaakt, maar ook een met vetplanten lijk me ook leuk. Maar ga eens bij die link kijken wie weet wat ik tegen komt.
    Dinsdag 15 December 2015 om 20:52
  • Eveline K. Eveline K. Zoooo mooie kleuren, heb die verfstaal besteld, ben benieuwd.
    Dinsdag 15 December 2015 om 20:59
  • Kiki B. Kiki B. Laat me even weten hoe die verf bevalt!
    Woensdag 16 December 2015 om 17:28
  • Eveline K. Eveline K. Ik heb eerst zn stalen kaart aan gevraagd dan kan ik de kleuren beter bekijken. Als ik de verf stalen besteld en heb ze in huis dan last ik het weten.
    Woensdag 16 December 2015 om 22:35
  • Eveline K. Eveline K. Zo ppf zit weer zonder leesbril te tikken, sorry voor de fouten.
    Woensdag 16 December 2015 om 22:36