Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Tuinieren met Frans

 Blog  •  Gemaakt op: 24 Dec 2015

Tuinieren met Frans

Sinds April 2015 besmet met het virus tuinieren

Het probeersel.

 

 

 

Wat wil je voor je verjaardag(51ste) oh doe maar een paar kweekbakjes en wat spul gaan we kijken of dat wil.

Nou daar kwamen ze met een kweekbakje en wat zaden dit in huis op de vensterbank en dat groeide als kool.

Gegeven ogenblik zag ik een tunnel in de supermarkt voor iets van €10,-- . Die gelijk in de tuin gezet, en de plantjes verpoot. Dat ging heel goed.

 

 

 

De tomaten en sla groeiden goed en viel eigenlijk niet tegen te eten (de sla), tomaten en de rest bleef een beetje achter.

Ook de kennis ontbrak er een beetje aan na wat googlen op het internet en wat tips van de buurvrouw de tomaten gaan diefen.

Ook de paprika’s begonnen mooi te groeien maar helaas door te weinig ruimte is dit niet veel geworden en is dit helaas in de container beland net als de tomaten, niet goed opgelet, te veel wind en noem maar op enigste oogst was de sla ….. wat mijn vrouw lekker vond, ik weer niet heb niets met ijsbergachtige sla, gewoon kropsla is heerlijk. Na dat ik de tunnel leeg heb gehaald heb ik er prei ingestopt en dat groeit nu lekker door.

 

Via via hoorde ik dat een kennis van mij een huis had gekocht hier in het dorp Noordhorn, en wat blijkt er stond een tuinkas achterhuis, het leek mij geen tuinman en dat beaamde hij zelf ook dus voor een prikkie ben ik een tuinkas rijker en staat die nu hier achterhuis en wordt een nieuw avontuurtje.

 

Ben er dus wel blij mee en ben benieuwd hoe dit allemaal gaat lopen dat houden we hier op deze blog gewoon bij. 

 

Alle notities

1 reactie

  • Barbera v. Barbera v. Leuk :) Veel tuinplezier!
    Vrijdag 25 December 2015 om 14:29