MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

hoe maak je een moestuinplan?

 Blog  •  Gemaakt op: 02 Maa 2016

Hoera! De moestuinplannen zijn klaar. Het tuinseizoen kan beginnen. Het tuinMeisje heeft al haar wensen geïnventariseerd. De zaden zijn besteld. Alle boeken gelezen. De wijze raad van medetuiniers meegenomen en al deze informatie omgezet naar een logische indeling voor de nieuwe moestuin van het Meisje. Zij is klaar, maar ben jij dat ook? Loop je al een tijdje rond met het plan om een moestuin te beginnen maar weet je niet waar je moet starten? Zit jij met je hoofd vol ideeën voor een eigen moestuin maar lukt het je niet om alle informatie om te zetten in een moestuinplan? Vraag je je af welke planten nu juist wel of juist niet naast elkaar kunnen staan? Duizelt het je als je ook nog rekening moet houden met zaken als wisselteelt en gewasrotatie?

Want... hoe maak je een moestuinplan? Je kunt de gezellige blogs van de Meisjes er op naslaan. Daarin staat veel uitgelegd, maar dan heb je nog steeds geen plan. De technische informatie omtrent het moestuinieren is een doolhof. Gelukkig zijn de Meisjes er. Zij weten raad. Binnenkort kun je weer een workshop bij ons volgen om je moestuinplannen om te zetten in realiteit. De Meisjes loodsen je door het labyrint van gegevens. Zij weten waar je rekening mee moet houden. Zij weten ook waar je je vooral niet druk om moet maken. De Meisjes laten je zien hoe je zonder bestrijdingsmiddelen kunt moestuinieren. Volg deze cursus. De Meisjes vertellen je over gewasindeling. Ze kennen planten die als geneesheer gebruikt kunnen worden voor andere groente. Planten die ervoor zorgen dat je zorgvuldig gekweekte groen niet geplaagd wordt door ongedierte. En natuurlijk weten de Meisjes alles van bloemen. Bloemen om te plukken, bloemen om te eten, bloemen om je moestuin een romantische sfeer te geven. Je volgt tenslotte een workshop bij de Meisjes.

Wil je meer weten? Klik dan snel door naar onze workshops op www.demeisjesvandemoestuin.nl en meld je aan via mail@demeisjesvandemoestuin.nl

Straks heb jij ook je eigen op maat gemaakte moestuinplan.

 

Alle berichten

Reageer