MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Nu bemesten, binnenkort lekkere vruchten oogsten!

 Blog  •  Gemaakt op: 27 Mei 2016

Sappige en smakelijke tomaten en groenten kunnen eenvoudig zelf gekweekt worden. Om van een rijke oogst te kunnen genieten, is het belangrijk om uw groenten en kruiden regelmatig voeding te geven. Steeds meer mensen kiezen hierbij voor een organische plantenvoeding. Deze brengt niet alleen gezonde groenten op ons bord, maar is ook beter voor het leefmilieu. De organische voedingselementen komen gedurende 100 dagen vrij en zorgen zo voor een langdurige voeding en veel vruchten.

DCM Meststof Tomaten

Met DCM Meststof Tomaten kweek je zowel in volle grond als in pot sappige tomaten; van dikke Roma- en trostomaten tot cherrytomaten, bomvol van smaak en met een gezonde rode kleur. In DCM Meststof Tomaten zit stikstof voor een goede groei terwijl het hoge gehalte kalium smaakvolle stevige vruchten oplevert met een mooie kleur. Daarnaast voorkomt het toegevoegde calcium neusrot en zorgt het voor gezonde tomaten die goed te bewaren zijn.

DCM Meststof Groenten in Serre

Voor alle andere serregroenten zorgt DCM Meststof Groenten in Serre voor de nodige voeding. Dankzij de zoutarme samenstelling zorgt deze meststof voor sappige groenten uit de serre. DCM Meststof Groenten in Serre vitaliseert de bodem dankzij het hoge gehalte aan organische stof waardoor er meer biodiversiteit in de bodem ontstaat.

 

Alle notities

Reageer