MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Vlaamse Plantenbeurs

 Blog  •  Gemaakt op: 23 Maa 2017

VLAAMSE PLANTENBEURS LIEZELE          

                17 APRIL 2017      

Het wordt feest in Liezele. De plantenbeurs bestaat 23 jaar en dat zal men geweten hebben! Iedereen snakt naar zon, licht, warmte, het frisse groen van planten en naar de geur van bloemen. Men omschrijve dit als  het lentegevoel. Het is nu officieel, de echte lente is in aantocht. Gelooft u ons niet…?   Kom ze ruiken en bewonderen op de Vlaamse Plantenbeurs. Ons dorp gelegen in het hart van Klein-Brabant,  zal op Paasmaandag  de drieëntwintigste editie  van de "Vlaamse Plantenbeurs" organiseren.

Dit uniek concept dat doorgaat in samenwerking met de Landelijke Gilde nationaal (70000 leden) lokt elk jaar duizenden bezoekers.

hoo. Deze goddelijke drank wordt gedoopt dagkele speciale activiteiten. Zo schenken we Liezele,een

Iedereen die iets of wat met planten of natuur te maken heeft wil zijn tuintje zo vlug mogelijk in orde brengen. Iedere plantenliefhebber weet dat hij jaarlijks hiervoor op Paasmaandag een rendez-vous  heeft  in Liezele.  Kom al dat bloemenpraal bewonderen en plantjes of bloemen kopen op onze verkoopbeurs die doorgaat van  10 tot 17.00 uur. Tal van handelaars, semi-professionele en liefhebbers bieden hier hun koopwaar aan. Zij zullen een antwoord proberen te geven op al uw vragen en problemen in verband met tuinen, vijvers, enten, …

Natuurlijk vergeten we ook de innerlijke mens niet, iedereen kan voor een hapje en een drankje terecht in de grote tent of één van de vele buitenterrasjes. Hier kan u  onder andere streekbieren, wafels, roomijs en vele andere lekkernijen verkrijgen.

Het is ook een enige kans om  “Liezels Pierke” , ons eigen bier te degusteren.

Liezele, dé groene long van Klein-Brabant maakt zich nu al klaar om de duizenden enthousiaste tuinhobbyisten en professionelen weer een onvergetelijke dag te bezorgen.

Enorm groot assortiment aan planten en tuinaangelegenheden!!!

Ook nu weer is de toegang tot de enige “Vlaamse plantenbeurs” gratis !!!

Er is gratis parking voorzien voor alle bezoekers

Ook u bent welkom op de Vlaamse Plantenbeurs , ‘het tuinevenement’ van Vlaanderen

 

Alle notities

Reageer