MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

Nieuwe vaste planten

 Blog  •  Gemaakt op: 04 Mei 2014

Inmiddels al een aardige opbrengst van de eerste twee rondes wcrolletjes. Heb een stuk of tien suzannes al verspeend en twee stuks echinacea. De ridderspoor is totaal mislukt helaas. Daar kwam helemaal niet naar boven. Dus dat ga ik deze week nog opnieuw zaaien. Dit keer op een klein zaaibedje ipv wcrolletjes.
Verder staat de nieuwe lading wcrolletjes alweer op de vensterbank. Dit keer margrieten, vuurpijlen en nog wat meer echinacea. Ik hoop dat ook dit weer een succesvolle lading zal worden.
Van de kruiden die ik had gezaaid (basilicum, peterselie, koriander en bieslook) doet alleen de bieslook het niet zo goed. Er kwamen in het begin snel al wat sprietjes naar boven maar heb het idee dat het nu is gestagneerd. De rest is aardig aan het groeien.
In de tuin maken we ook al heel wat vorderingen. Alle coniferen zijn inmiddels de tuin uit. Er ligt alleen nog een hele hoop tuinafval te wachten om naar de stort te worden gebracht. Dat worden nog zeker twee volle aanhangers en er zijn er al 4 weg!!! De schutting hangt op zijn plaats en de hortensia's zijn al verzet. In de voortuin begint het ook heel langzaam beter en beter te worden. Daar moet nog wel gedeeltelijk nieuw gazon gezaaid worden, maar ik weet nog niet precies waar wel en waar niet. Dus daar wachten we nog eventjes mee. Kortom, genoeg om over te peinzen en te dagdromen.

 

Alle notities

Reageer