Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Carine B.

Verhuizen ....

 Blog  •  Gemaakt op: 09 Apr 2017

Ik verhuis in de loop van mei naar een huis in een andere gemeente.

Een huis zonder tuin is voor mij ondenkbaar, dus ja ik heb ook daar een tuin. De breedte van de nieuwe tuin is ongeveer gelijk:4,5 m maar de tuin gaat veel dieper en is onbeschreven. Het is één groot gazon. Mijn hoofd dolt van de nieuwe tuinplanten en mijn handen jeuken maar het is nog even wachten ...

Ondertussen ben ik in mijn oude tuin alles wat meemoet aan het verzamelen. Ik heb zo enorm veel potten en bakken die meemoeten dat één lading, 1 keer om en weer rijden, waarschijnlijk niet volstaat. Bovendien heb ik een aantal planten die ik toch wil meenemen, alvast in potten gezet. Jammer dat ik toch de struiken en de vlinderboom moet achterlaten. Ik koop gewoonlijk nog jonge planten/struiken en dan duurt het een aantal jaren voor ze een goede hoogte bereiken.

Ondanks het vele werk, kijk ik toch wel uit naar de verhuis. 

 

Alle notities

4 reacties

  • Willy S. Willy S. Na 5 jaar heb ik alweer een redelijk volwassen tuin ,vond het ook een uitdaging .
    Heel veel succes en plezier
    Maandag 10 April 2017 om 08:52
  • Bianca .. Bianca .. Leuk, een tuin waar je al je ideeën op los kan laten. Heel veel plezier er mee!
    Maandag 10 April 2017 om 13:59
  • Jamila S. Jamila S. Hoi Carine, hoe gaat het nu met je tuin? Zélf ben ik half maart verhuisd en ben ook opnieuw begonnen. Het deel van de beplanting dat door de hovenier is aangelegd is nog vrij jong. Op andere delen ben ik zelf aan de slag gegaan met redelijk volwassen planten en bomen die ik via marktplaats heb gescoord. Al met al ben ik tevreden met het resultaat.
    Zondag 9 Juli 2017 om 09:22
  • Carine B. Carine B. Hey Jamila, leuk dat je even informeert. Omdat ik nog volop in het huis bezig ben, krijgt de tuin veel te weinig aandacht. Bovendien is het ook nog eens verschrikkelijk droog. Wel wandel ik iedere dag even de tuin in om plannen te maken. Een klein stukje, waar de kruiden en de moestuin (in bakken) komen, is wel al klaar maar moet in het najaar compost e.d. krijgen. Dus het komt erop neer dat de tuin vooral in het najaar zal aangepakt worden.
    Zondag 9 Juli 2017 om 21:40