MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

vrijdag 28 februari

 Notitie  •  Gemaakt op: 28 Feb 2014

Vandaag even in de tuin geweest.

Heb nu al grote achterstand vanwege de verhuizing van moeder.Nu, ik heb het huis van moeder redelijk op orde, ben ik bezig om ons eigen huis weer een beetje netjes te krijgen.

Toch kriebelt het ontzettend. Ik wil in de tuin werken.

Jammer genoeg kun je niet alles tegelijk doen. Er gebeurt al heel wat in de tuin. De paarse en witte kerstrozen zijn aan het bloeien. De sneeuwklokjes hebben zich dit jaar al weer meer uitgebreidt. Er bloeit al speenkruid en bijna alles loopt al uit. Dus ook het onkruid!

In de caravan begint ook alles weer uit te lopen. Ik ben van plan om dit weekend de dahlia's op te potten en de fuchsia's nieuwe aarde te geven. De stekjes staan er prachtig bij.                                                                 

Moeder wil van de bonte geranium stekjes maken. Zelf vind ik het geen mooie geranium. Het blad is mooi maar er zit een heel iel bloemetje in.

Ik heb nog veel werk te doen. De planten van moeder uit haar vorige tuin moeten nodig in de grond. ik heb al een plekje gemaakt bij het grote grasveld. Het moet alleen nog omgespit worden. Hier zie ik tegenop. De grond is keihard.

De planten in de onderste border bij het trapje wil ik er uit halen en in een border (moet ik nog maken) op het grote grasveld zetten. Op de lege plek wil ik dahlia's zetten.

De skimmia bij het trapje naar beneden wil ik verplaatsen naar rechts voor de buxus. In de winter is dit een hele doodse plek. Er staan wel planten in maar als je uit het raam kijkt zie je op dit moment alleen zwarte aarde. En zo heb ik nog honders klusjes die ik allemaal nog wil doen.

 

 

 

Alle notities

Reageer