Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Zalig zomerkoken: Rode bietenburgers

 Recept  •  Gemaakt op: 21 Jun 2017

Vandaag is het zover. De langste dag van het jaar! Met de ogen dicht genieten van de warme zon, de hangmat bovenhalen, genieten van rust of er op uit trekken in de natuur… zomer! Om dit volop te vieren ga ik aan de slag met de overheerlijkste seizoensgroenten van de zomermaanden. Dit seizoen heeft zoveel te bieden. Smaakvolle courgettes en komkommers, zongerijpte tomaten, bessen en frambozen, meloenen, allerlei soorten sla en boontjes en… de eerste bietjes. Geen seizoen biedt meer kookinspiratie dan de zomer!

Het seizoen van de overvloed is aangebroken. Ik moet niet lang nadenken over wat ik wil klaarmaken. Het leukste aan de zomer vind ik buiten koken. En wat klinkt beter dan een zwoele zomeravond met hete kolen in de tuin? Ik ben gek op de eerste rode zomerbietjes. Hou je vast… voor onze zomerkeuken trakteer jullie op sappige rode bietenburgers!

Lees meer en ontdek het recept op www.honeyandspice.be !

 

Alle recepten

Reageer