MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Bepaal je ideale tuinafrastering dankzij deze tips

 Blog  •  Gemaakt op: 22 Feb 2018

Met de zomer in zicht, wordt het weer tijd om je huis en tuin op te knappen. Maar hoe kies je nu de juiste tuinafrastering? Dankzij deze praktische tips sta jij een stap dichter bij jouw ideale tuinomheining.

1. Bepaal je prioriteiten. Zoek je een privacy oplossing zodat je in alle rust en discretie van je tuin kan genieten? Een plekje waar je kinderen in alle veiligheid kunnen spelen? Of wil je jouw uitzicht behouden?  Maak een lijstje en kies een omheining die hier zo goed mogelijk bij aansluit.

2. Onderzoek je omgeving, is dit landelijke of meer strak? Zo kan je gemakkelijk de look bepalen dat jouw tuinafrastering moet uitstralen.

3. En wat met de kleur? Verkies je om jouw tuinafrastering te laten integreren in je tuin? Ga dan voor een klassieke, subtiele groene kleur. Maar ook de strakkere vormen en nieuwe materialen wordens steeds populairder, dit vraagt om nieuwe & aangepaste afsluitingen! Wat dacht je van antraciet, zwart of wit om jouw afsluiting een moderne toets te geven?

4. Een tuin is meer dan enkel het verlengstuk van het huis. Het vormt samen met de woning de unieke leefwereld die we zo graag ‘onze thuis’ noemen. Daarom is niet enkel het praktische maar ook het esthetische van groot belang. Zoek een omheining die voldoet aan jouw wensen en noden. Tip: laat je omheining terugkeren op je terras, zo creëer je niet enkel privacy, maar zo wordt je tuin ook als één eenheid gezien.

5. Indien je ervoor kiest een poort te plaatsen, stem dan de breedte af op de toepassing. Moeten er gemakkelijk fietsen door kunnen of een grasmaaier? Of heb je iets meer ruimte nodig? Bekijk wat je nodig hebt zodat je dit eventueel kan afstemmen met de omheining.

Heb je jouw ideale Betafence tuinafsluiting gevonden maar zou je deze graag visualiseren in jouw omgeving? Dankzij de Betafence simulatorontdek je hoe de Betafence afrastering in jouw omgeving staat. Neem een foto van je tuin, plaats de Betafence tuinafsluiting en positioneer het op de juiste plaats. Simpel, klaar!

 

Alle berichten

Reageer