Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Online tuinieren in de winter

 Blog  •  Gemaakt op: 16 Maa 2018

Hoewel mijn handen jeuken, gaat het dit weekend echt geen weer zijn om in de tuin te werken. Het voorjaar laat helaas nog even op zich wachten. Dus dan maar 'online' tuinieren! Hier op MijnTuin.org waar ik afgelopen week een account hebt aangemaakt en op mijn eigen tuinblog "Tuinieren op zandgrond" waarmee ik afgelopen winter ben gestart. Het gaat over onze ervaringen met een siertuin op authentiek Brabants "klapzand". Hele magere grond dus, maar gelukkig hoeft dat niet betekenen dat je geen mooie tuin kunt hebben. Al zijn er dan wel wat extra uitdagingen. Ik vind het leuk om via mijn blog onze tuinervaringen met anderen te delen. Als je geïnteresseerd bent, Mijn blog is te vinden op: tuinierenopzand.blogspot.com. Vragen en reacties zijn welkom!  

 

Alle notities

2 reacties

  • Jeannette v. Jeannette v. Heel leuk en interessant om te lezen! Vlotte schrijfstijl gecombineerd met humor én kennis. Ik ga je blog dan ook zeker vaker lezen, Margo :-)
    Vrijdag 16 Maart 2018 om 21:15
  • Margo G. Margo G. Dankjewel voor het compliment Jeannette.
    Dinsdag 20 Maart 2018 om 19:20