Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Privacyomheining in je tuin: welke opties bestaan er?

 Blog  •  Gemaakt op: 05 Jun 2018

Je terras en je tuin zijn er om met volle teugen van te genieten. In de huidige drukke tijden is privacy dan ook een hoog goed. Of je nu een rijhuis, appartement, klein of grote tuin hebt, een duurzame privacy oplossing komt altijd als geroepen! Om te ontspannen met een goed boek, te barbecueën met vrienden, of gewoon simpel van de rust te genieten. Daarom is het discreet maar toch stijlvol afbakenen van je tuin top prioriteit bij je zoektocht naar een privacy omheining.

Er zijn heel wat verschillende soorten omheiningen om de privacy in je tuin te garanderen. Wij geven je graag enkele mogelijkheden.

1. Creatief & Stijlvol

Het privacy systeem HoriZen biedt oneindig veel mogelijkheden om discreet af te bakenen, te combineren en te personaliseren. Beschikbaar in vier esthetische afwerkingen (Composiet, Alu, Glas en Laminaat) en verschillende afmetingen en vormen. Laat jouw creativiteit de vrije loop en ga voor een combinatie naar jouw smaak en behoeften. De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast bevat het assortiment nog tal van accessoires en features die een extra accent leggen op jouw omheining. Is er voor elk wat wils!

2. Natuurlijk & Stevig

Opteer je liever voor een natuurlijk uitziende omheining? Een Zenturo Super gevulde wand, bestaande uit een stevige paneelwand, vul je op met wat je maar wilt! Keien, boomschors, lavastenen, kokosschelpen, … De natuurlijke elementen zorgen voor een natuurlijke look die bovendien ook stijlvol is.

   

Niet natuurlijk genoeg? Met een groene’ Plasitor of Bekafor Classic tuinafrastering zit je altijd goed! Het is daarbij de dunste haag die maar kan verkrijgen!

3. Makkelijk & Doeltreffend

De Bekafor Classic is al jaren veruit de populairste en meest toegepaste paneelafsluiting. En als je kiest voor meer privacy, kan je de afsluiting naar wens invullen met houten Collfort latten of PVC latten (Screeno Line). Heb je reeds een bestaande Bekafor Classic omheining of heb je plannen om een nieuwe afrastering te plaatsen? Maakt niet uit! Je tovert in no-time jouw tuinomheining om tot een elegante privacy afrastering.

Wens je meer informatie? Of ben je op zoek naar iets anders? Check dan zeker ook even de betafence website voor meer privacy ideetjes.  

 

Alle berichten

Reageer