MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Een budgetvriendelijke draaipoort als sluitstuk van jouw tuin

 Blog  •  Gemaakt op: 09 Aug 2018

Bij de zoektocht naar een tuinpoort zijn er heel wat elementen die meespelen. De duurzaamheid, stevigheid, esthetiek, multifunctionaliteit en uiteindelijk ook de prijs. De Egidia draaipoorten van Betafence zijn niet alleen budgetvriendelijk maar ook multifunctioneel. Dé draaipoort om jouw groene oase mee af te schermen zodat je in alle rust in je tuin kan ontspannen. Ontdek snel meer!

De Betafence Egidia draaipoorten zijn stevig en bieden een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn bovendien beschikbaar in enkele en dubbele uitvoering en kunnen gecombineerd worden met vier verschilllende kaderinvullingen:

  • Egidia SQ20 met als invulling gelaste spijlen van 20 x 20 mm

  • Egidia 3D met als invulling een gelast 3D paneel 

  • Egidia 2D met als invulling een gelast 2D paneel 

  • Egidia M50 met als invulling een gelast gaas van 50x50x4 mm

Je hebt reeds een omheining geplaatst maar je ben nog op zoek naar de ideale tuinpoort? Geen nood! De Egidia kan gecombineerd worden met meerdere Betafence omheiningssytemen. Groen of antraciet grijs? Het maakt niet uit, met Egidia zit je altijd goed!

Eenvoudig en snel

Goed nieuws voor de klussers! De poort is speciaal ontworpen voor een eenvoudige en snelle plaatsing. Ben je echter zelf niet zo’n handige harry maar zou je toch graag zelf je tuinpoortje plaatsen? Wat dacht je van een voorgemonteerde Egidia draaipoort? Enkel de poort uitpakken, inbetonneren en de krukken monteren. Simpel, klaar! In no-time staat deze voorgemonteerde Egidia M50 enkele draaipoort in jouw tuin! Ontdek bovendien ook dit handig installatiefilmpje voor meer informatie.

Niet gevonden wat je zocht? Ontdek het uitgebreide Betafence assortiment en leer jouw opties kennen! Meer info op betafence.be

 

Alle berichten

Reageer