MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

gember concentraat

 Recept  •  Gemaakt op: 25 Maa 2019

O, wat kan het Meisje toch geestig doen over mannen die ziek zijn. Want Mannen en griep…geen fijne combinatie. Griep natuurlijk sowieso niet, het is niet te vergelijken met een feestje of een andere prettige gebeurtenis. Maar het Meisje denkt stiekem wel dat sommige mensen er toch een beetje van genieten. Van ziek zijn.

Je kunt het Meisje dan ook beter niet als partner treffen. Ze is namelijk heel goed in het negeren van zieke mannen.  Ze wil best wel de basisvoorzieningen verzorgen maar verder is ze ook heel goed in het negeren van een zieke Man. Waardoor de Man dan weer extra zijn best doet om opgemerkt te worden. Even een steelse blik werpen op het Meisje om te kijken of ze echt wel in de gaten heeft dat de Man bijna ten onder gaat. Net even een flinke kreun wanneer ze de kamer inloopt. Jullie snappen wel dat dit geen pijnloze griep is is die de Man in zijn greep heeft.

Het Meisje weet wel dat het niet helemaal eerlijk is om met haar ogen te rollen bij elke kreun. Om net te doen of ze het hoesten niet opmerkt en om niet volledig mee te gaan in de griep-beleving. Dus om haar geweten een beetje te sussen maakt ze gember concentraat.

Ben je benieuwd naar het recept? Lees dan hier verder. 

 

Alle recepten

Reageer