Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Zelf je tuin ontwerpen? Pas op voor deze valkuilen!

 Blog  •  Gemaakt op: 29 Dec 2019

Na veertien jaar tuinieren, kan ik eindelijk zeggen dat de tuin 100% naar mijn zin is. Het grondplan van onze tuin is in grote lijnen nog steeds gelijk aan het eerste ontwerp maar de beplanting is al héél vaak aangepast. Afgelopen najaar hoefden er voor het eerst geen perken op de schop. Natuurlijk heb ik stiekem nog wel wat kleine aanpassingen gedaan, maar het grote geheel was precies wat ik wilde. 

Veertien jaar is een lange tijd maar ik moet erbij zeggen dat ik van elk moment genoten heb. Stapje voor stapje zelf je droomtuin ontwerpen geeft enorm veel voldoening. Natuurlijk kun je ook een tuinontwerper inschakelen die voor jou een tuin tekent en een beplantingsschema maakt, maar zo'n tuin is niet écht van jou en dat zie je toch vind ik. Door meteen de juiste keuzes te maken en bepaalde valkuilen te vermijden, kun je het proces aanzienlijk versnellen.

In mijn nieuwe blog heb ik de valkuilen waar je als amateur tuinontwerper mee te maken kunt krijgen op een rijtje gezet. 

KLIK HIER om het blog te lezen 

tuinierenopzand.blogspot.com 

 

Alle notities

Reageer