MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Roze korrels - Meststof

 Notitie  •  Gemaakt op: 29 Apr 2022

Roze korrels /  Los om de 14 dagen 1 koffielepel (±2 g) COMPO Roze Korrels® op in 1 L water voor het bemesten van terrasplanten met de gieter.

Roze korrel kun je zowel aan kamerplanten als perkplanten, sierstruiken, coniferen, hagen, groenten of fruitbomen in de tuin of op het terras geven. De korrels zijn oplosbaar in water en dus heel handig om direct te geven bij het gietwater. Dit is vooral erg makkelijk bij potplanten in je tuin en in huis.

Wat zijn de voordelen van Roze korrel?

Eerst en vooral heeft Roze korrel een evenwichtige samenstelling. Dankzij de specifieke samenstelling krijgen alle gewassen de nodige voedingsstoffen en genieten ze van een optimale bloei en groei.

Daarnaast heeft de meststof een snelle en onmiddellijke werking. Zo krijgt de plant een echte opkikker/groeistoot.

Bovendien is Compo Roze korrel een universele meststof waardoor je al jouw kamerplanten, perkplanten, sierstruiken, coniferen, hagen, fruitbomen en groenten kan bemesten.

Als laatste is de meststof volledig oplosbaar in water. En dat is mooi meegenomen voor een optimale bemesting!

Je kan er voor kiezen om de korrels op te lossen in water en je planten te begieten of je kan de korrels strooien aan de voet van de plant en de korrels hun werk laten doen na het begieten met water.

De roze korrel is nu ook verkrijgbaar in vloeibare vorm. Met behulp van de doseerdop kun je de roze korrel eenvoudig mengen met water en je planten optimaal bemesten. Bovendien zorgt de vloeibare vorm er voor dat de voedingselementen zeer snel tot diep in de kluit binnendringen. Vloeibare roze korrel is verkrijgbaar in 500 ml en 900+100 ml.

 

Alle notities

Reageer