Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Velt houdt nieuwe samenaankoop van biozaden

 Blog  •  Gemaakt op: 24 Nov 2014

Wil je volgend jaar ook genieten van een heerlijke en mooie ecotuin? Bestel dan nu je groente- en bloemenzaden voor het komende seizoen! Als je lid bent van Velt dan krijg je zelfs 10% korting op je bestelling!

Het is al het achttiende jaar op rij dat Velt een samenaankoop van biologische zaden organiseert. Met deze actie tracht Velt niet alleen vraag en aanbod te stimuleren, maar ook de biologische zaadhuizen en –telers te ondersteunen.

Wie kan zaden bestellen?
Iedereen! Maar als lid van Velt geniet je dus wel van extra voordelen. Je krijgt niet alleen korting bij je aankoop, maar je bespaart ook op de verzendkosten (als je bestelt via een afdeling in je buurt).

Welke zaden kan ik bestellen? En hoe doe ik dat?
Je kan kiezen uit méér dan 300 biologische groente- en bloemenzaden. Dit uitgebreid aanbod vind je terug op www.velt.nu, waar je ook – heel eenvoudig – je bestelling kan plaatsen!

Klik hier om je bestelling te plaatsen

 

Alle notities

Reageer