Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Bemesten

Van begin Maart tot midden Augustus    · elke 6 weken

Hosta's hebben graag organische mest . Een eerste bemesting in maart en daarna om de zes weken tot half augustus. Geef geen stikstofrijke meststof , dat bevordert zacht en weelderig blad 

DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende Planten kan ook als bodemverbeteraar gebruikt worden bij bestaande hosta’s. Door jaarlijks een laag van enkele centimeter DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende Planten in de toplaag van de bodem te mengen behoudt de grond een optimale structuur en droogt hij minder snel uit.

Hosta’s stellen geen hoge eisen en vragen buiten een goed gevoede grond weinig onderhoud. Geef uw hosta’s van zodra de bladeren ontluiken DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea. Deze organische meststof zorgt door haar speciale samenstelling, verrijkt met magnesium, voor een rustige en evenwichtige groei en compacte, stevige planten met decoratieve, intens gekleurde bladeren. Deze meststof is zeer rijk aan organische stof, een energiebron voor talrijke bodembacteriën. De organische stof wordt door het bodemleven omgezet in humus, die de structuur, de doorlaatbaarheid en het microbieel leven van de grond verbetert.

vanaf maart t/m half augustus om de 6 weken

In onze shop